Med stickorna i köket

Från stickning till matlagning, och allt däremellan.

Min Marin

Lämna en kommentar

Har äntligen börjat stickat något och faktiskt färdigställt det (eller tillverkat något som överhuvudtaget kan uppvisas för allmänheten). Efter ett antal försök att sticka tunna strumpor, men efter att ha lagt upp och gett upp ungefär 5 gånger på två veckor som gav jag (förhoppningsvis tillfälligt) upp det projektet. DSC_0006

Istället tog jag itu med en sjal jag tänkt på ganska länge. Det är Marin-sjalen av Ysolda Teague. Det har snurrat ett tag både på Instagram och på bloggar. Har dragit mig lite för den såg komplicerad ut, men det var den absolut inte. Lite pilligt med de korsade maskorna, speciellt efter det att jag förlade min flätsticka. Men den lär väl komma fram nu när sjalen är klar.

DSC_0007

Jag stickade den i Mayflowers Class 1-garn, det är väl egentligen ett sockgarn men vad gör väl det. Tyckte det var ett behagligt garn att sticka i. Nu är sjalen än så länge oplockad, men den känns lite liten. Den bör ju bli större vid blockningen och den kommer att funka. Det tar ju dock ett tag innan jag kan prova den på allvar, lär ju inte använda den förrän nån gång i september/oktober och det är bara maj.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s