Med stickorna i köket

Från stickning till matlagning, och allt däremellan.

Det gick, mot alla odds!

Lämna en kommentar

Har verkligen sett fram emot dagens partiella solförmörkelse. Ett fenomen jag har alltid velat se, så glad jag blev när jag hörde att det skulle ske. Och så besviken jag blev när väderprognosen sista veckan sa att det skulle bli mulet och regn precis de timmar som solförmörkelsen skulle ske. Speciellt som nästa tillfälle inte precis ligger runt hörnet, det är 24 år tills dess! Kommer vara en gammal gumma vid det laget.

Tittade lite uppgivet ut vid tiotiden i morse där solen skulle befinna sig, och döm om min förvåning när solen lyste igenom molnslöjorna, med en liten skärva av skivan täckt. Fick snabbt på mig jacka och skor, och med kameran i högsta hugg tog mig upp till vattentornet i Slottskogen, den närmsta punkt jag kunde komma på som inte hade en mängd träd i vägen.

Var inte helt ensam om den här tanken, var ett tjugotal till som var ute i samma ärende. Och ingenting. Det var bara genomgrått och inte en solglimt bakom molnen. Dock märktes det markant att det blev mörkare.

Hade precis tänkt ge upp när det kom lite ljusare moln och solen kunde bryta igenom. Och jag fick se den. Så nu är jag glad igen. Behöver inte vänta 24 år.

DSC_0030

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s