Med stickorna i köket

Från stickning till matlagning, och allt däremellan.

Förvånansvärt återhållsam!

Lämna en kommentar

Dagens bokrea avklarad (redan i onsdags), och måste säga att jag förvånade mig själv. Vanligtvis brukar min bokrea gå till ungefär som följer. Katalog kommer, jag kryssar i, inser hur mycket det skulle kosta och får lite panik. Stryker till mer hanterbar storlek. Bokrea-dagen kommer, går till affär med listan i högsta hugg. Och kommer hem med helt andra böcker! Har hänt vid flertalet tillfällen.

Måste säga att även om jag inte kom hem med alla böcker på min lista, så kom jag enbart hem med böcker FRÅN listan och inget annat. Är lite imponerad av mig själv.

DSC_0004

Med hem kom Roy Fares Sweet!, Jonas Crambys Texmex från grunden och Max Tegmarks Vårt matematiska universum. Inte för att jag tror att jag behöver fler bak- eller kokböcker. Tror jag måste börja använda mig av ett system med en-in-en-ut. Min bokhylla kommer inte klara mycket mer. Tegmarks bok kanske blir en utmaning. Matte är inte min starka sida, men universum fascinerar mig.

Dock pågår rean ett tag till och det finns en stor risk att jag kommer slinka in och lägga vantarna på några mer böcker…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s