Med stickorna i köket

Från stickning till matlagning, och allt däremellan.

Koftan fortsätter…

Lämna en kommentar

Då har koftKALen kommit in på upploppet. Den här veckan har det kommit till knappkant (eller heter det knäppkant?). För mig blir det en kant. Ska varken ha knappar eller knäppas.

Måste säga att det inte var det enklaste att plocka upp en kant. Har ingen som helst aning om jag har gjort rätt eller fel när jag plockade upp. Tror jag har helt fel färg när det kommer till att göra en sådan här sak, mörkblått gjorde att jag inte såg ett skit rent ut sagt vad jag gjorde och var jag plockade upp maskor.

DSC_0003

Tycker ändock att det blev ganska bra, om det blev rätt är inte säkert, men hyfsat bra. I varje fall för något jag bara gjort en gång tidigare i tonåren och det är alltför många år sedan för att jag ska minnas hur det funkade. Tror jag ska fortsätta att hålla samman koftan genom att sticka en bred kant, kanske blir bredare än man borde göra den. Behöver dock få lite mer vidd runt stussen, så det får bli så.

Dock är färgerna hyfsat riktiga, nästan som på riktigt. Nu ska det bara stickas klart den första knappkanten, sticka en till och den andra armen som också är kvar. Men fortsätter det i den här takten och inget oförutsett händer kommer jag definitivt bli klar till sista januari.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s