Med stickorna i köket

Från stickning till matlagning, och allt däremellan.

Garnval i koftKAL

Lämna en kommentar

Ibland är det inte bra att ha en bild i huvudet av vad det är man vill ha, verkligheten är inte alltid så tillmötesgående. Till min kofta hade jag bestämt mig för att jag ville ha en grå kofta med bred gulgrön resår.

Eftersom jag bor i Göteborg, så finns det ett antal garnbutiker i centrala stan, så det borde inte vara omöjligt att hitta det man vill ha. Men ack vad jag bedrog mig. Inte för avsaknaden av alternativ. Efter besök i fyra butiker så var resultatet att det inte fanns nog med nystan eller inte alls de färger jag var ute efter. Hittade dock ett garn jag tyckte om, så det var inte helt utan resultat. Det får bli Sandnes garns Mini alpakka.

Det resulterade dock i ändrat färgval. Det gulgröna består, med huvudfärgen är ny. Helt plötsligt har jag gått från grått till mörkblått. Har försökt att göra en ny skiss för att visa vad jag hade tänkt mig, men har inte rätt färg på mina pennor, så den ser mest ut som svenska flaggan. Så jag tror jag struntar i den skissen. Så det får bli ett inlägg utan bild den här gången. Dock har det blivit den här gulgröna färgen och den här mörkblå. Beställt på Garnkorgen.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s