Med stickorna i köket

Från stickning till matlagning, och allt däremellan.

Gör om, gör annat

Lämna en kommentar

DSC_0102Ibland måste man bita i det sura äpplet och inse att saker inte alltid fungerar som man tänkt sig. För ungefär ett år sedan försökte jag mig på att göra en sjal efter eget huvud. Inte alltid en bra idé och resultatet blev därefter. Trodde att min idé skulle funka, men icke! Nu har sjalen legat ett tag och jag har aldrig använt den. Ofta kan man vira en sjal så att de värsta synderna inte märks, men hur jag än har försökt vira den här konstigheten så har det aldrig fungerat.

Så jag tog det hårda och drastiska beslutet häromdagen att repa upp sjalen. Även om det tar emot så finns det ibland inget val. För även om resultatet inte blev bra, så har man ändå lagt ett antal timmar på att sticka den. Tack och lov var det lätt att repa upp, det fastnade inte jätteofta. Har repat upp annat som drivit mig till vansinne. Garnet är ett Drops Lace.

 

Så istället får det bli en annan sjal som ska stickas. Fast lite längre fram. Har redan bestämt vad det ska bli. Det kommer att stickas en Pendulumsjal, från Ravelry. Hade kvar resten av nystanet, så jag har 100 gram av garnet. Sen har jag även ett svart nystan av samma garn, så det kommer bli kombinationen. Färgen på nedre bilden är den rätta, ljuset i min hall gör att färgen på bilden ovan är helt galen.

DSC_0113

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s